Over mij

2014-10-21 07.33.03

Sinds 2014 doe ik deze opleiding en ik doe het nu 1 jaar. Deze opleiding is erg gevarieerd door de veel verschillende vakken, waarin je zelf ook je eigen meningen en ideeën kwijt kan. Bij veel opleiding moet je je strikt houden aan alle punten, regels en voorgeschreven opdrachten. Meestal moet je dat bij deze opleiding ook wel, maar door die creatieve kant eraan, mag je vaak ook zelf nog wat inbrengen. Op deze manier oefen je met hoe de klant het zou willen, maar ook met je eigen creatieve kant.

Mijn naam is Gwen Verheul en ik ben bijna 18. In het alledaagse leven ben ik druk bezig met volleyballen, school, afspreken, werken en sporten. Verder heb ik een mijn Diploma van Vmbo binnen en ben ik nu dus bezig met een niveau 4 opleiding van Mediavormgeving. Na deze opleiding zou ik graag nog een HBO opleiding willen doen, maar of dat ook richting mediavormgeving is, laat ik nog allemaal even afwachten.

Op deze site is te zien hoe ik mijn opdrachten heb gemaakt. Ik laat bijvoorbeeld een aantal opdrachten van Vormgeving zien, maar ook een website die nog online gaat komen voor het vak Rasto (dat is een hele dag, waar je dan de hele dag aan projecten van klanten werkt). Verder laat ik graag mijn ontwerpen zien, op deze manier.

Plaats een reactie